Haydar Doğan’ın Kitabı “İklimsiz Başaklar” Çıktı.

Almanya/Wuppertal ’de yaşayan şair-yazar Haydar Doğan’ın yeni kitabı “İklimsiz Başaklar” çıktı. Klaros Yayınları tarafından basıma hazırlanan kitap 89 sayfa olup, 48 şiirden oluşuyor. Kapak tasarımı, Hakan Kaya’ya ait. “İklimsiz Başaklar”ın..

Haydar Doğan’ın Kitabı “İklimsiz Başaklar” Çıktı.
280 views

Almanya/Wuppertal ’de yaşayan şair-yazar Haydar Doğan’ın yeni kitabı “İklimsiz Başaklar” çıktı. Klaros Yayınları tarafından basıma hazırlanan kitap 89 sayfa olup, 48 şiirden oluşuyor. Kapak tasarımı, Hakan Kaya’ya ait.

“İklimsiz Başaklar”ın arka kapak yazısı ise şöyle:
bir ölünün cebinden çıkan not:
“herkes beni şair sanıyordu
oysa ben sadece aşıktım”

Haydar Doğan yeni kitabıyla ilgili olarak, “Şairlik bir sevda işidir. Yüküm şair olsun, şiir olsun. Geldiğim toprakların acısını taşıyorum sırtımda. Bunu, bu kitabımda yer alan şiirlerime yansıtabildiysem ne mutlu bana. Çünkü aslolan dünyayı yorumlamak değil, onu değiştirmektir” şeklinde konuştu.

Haydar Doğan, 1968 yılında Malatya’da dünyaya geldi. 1995 yılında, Yıldız Teknik Üniversitesi Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölümünü bitirdi. O tarihten bu yana, Almanya’da yaşıyor. Yeni kitabı “İklimsiz Başaklar”ın yanı sıra “İçimdekiler”, “Böyle Yaşandı” ve “Luri” başlıklı kitapları bulunuyor.

İklimsiz Başaklar”, klarosyayinlari@gmail.com adresinden, Klaros Shopier dükkanından ve internet satış sitelerinden temin edilebilir.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.